Verhuistotaalpakket voor senioren en hulpbehoevenden

Bij een verhuizing komt heel veel kijken. Zeker als u hulpbehoevend of al op leeftijd bent, is het fijn om deze zorg uit handen te geven aan verhuisbedrijf TPC. Dit allround verhuisbedrijf dat verhuizingen in heel Nederland, regelt, is al meer dan 10 jaar actief in de zorg. Wij hebben een brochure over het Verhuistotaalpakket. U kunt in het contactformulier aangeven dat u deze wilt ontvangen.

TPC doet veel meer dan alleen de goederen van A naar B te vervoeren. Ze nemen alles uit handen voor, zowel de cliënt, familie als kennissen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken hoe het allemaal geregeld moet worden en niemand te vragen u te helpen met verhuizen. Dat is een hele last minder en het voordeel is dat alles rondom de verhuizing professioneel gebeurd, omdat het bedrijf samenwerkt met bedrijven die vakmensen in dienst hebben. Deze mensen staan onder leiding van een medewerker van TPC, die alles coördineert en die ook uw contactpersoon is voor vragen gedurende de verhuizing. Zo heeft u slechts met één medewerker te maken, wat heel praktisch is voor de communicatie. U hoeft zich niet af te vragen wie u moet spreken voor welke klus. Uw contactpersoon van TPC staat altijd voor u klaar, een fijne gedachte.

Ook ontruimen, schilderen en behangen

Het dienstenpakket van verhuisbedrijf TPC is veel breder dan dat van andere verhuisbedrijven. De in,- en uitpakservice van de goederen behoort uiteraard tot de mogelijkheden, maar er is veel meer mogelijk dan dit. Denk bijvoorbeeld aan het ontruimen van de woning, schilderen en behangen in zowel de nieuwe als uw huidige woning, tuinwerkzaamheden, schoonmaakservice, meubelen (de)monteren, vloerbedekking leggen en klussen- en woningaanpassing. Het bedrijf levert echter ook de verhuismaterialen, zoals dozen, maakt indien gewenst een plattegrond en een verhuisplan en kan alle elektrische apparatuur voor u aansluiten. Voor de vloerbedekking is een stalenboek beschikbaar, waarin vele opties met verschillende prijs-kwaliteitsverhoudingen. Dat geldt ook voor het schilderwerk, waarbij een kleurenwaaier beschikbaar is. TPC is dus van alle markten thuis.

Prijsindicatie en/of offerte

Verhuisbedrijf TPC biedt u niet alleen een uitgebreide service, maar ook hele lage prijzen. U krijgt standaard 10% korting op de toch al lage prijzen. U kunt op de website eenvoudig een prijsindicatie en/of offerte aanvragen, zodat u precies weet wat de verhuizing gaat kosten en achteraf niet voor onverwachte kosten staat. Bij de prijsindicatie kunt u aangeven, van welke diensten u gebruik wilt maken. U kunt ervoor kiezen om van alle diensten gebruik te maken. In dat geval gaat de prijs uiteraard omhoog, maar hoeft u zelf helemaal niets te doen..

102