Mw Berendsen uit Eindhoven

Iemand verliezen is altijd ingrijpend. Als je dan ook je vertrouwde plek moet achterlaten is dat erg vervelend. Dat overkwam mij toen mij man onverwacht kwam te overlijden. 

Het vertrouwde huis was al jaren een maatje te groot en wij hadden dus al een tijdje een verhuizing in overweging. Nu ik er alleen voor stond besloot ik direct maar door te pakken. Maar dat was minder gemakkelijk dan het leek. Het ontbrak me aan energie om alles zelf te doen en aan het huis moesten bij het leeg opleveren ook nog een paar klusjes worden gedaan.

TPC Verhuisservice heeft mij alle zorgen uit handen genomen en kon de uitvoering van de klussen ook coõrdineren. Op de dag van de verhuizing hoefde ik zelf bijna niets te doen dan het genieten van mijn nieuwe woning. Bij sommige bedrijven ben je een nummer, die vlieger gaat voor TPC Verhuisservice in ieder geval niet op.

Dhr van Van Bruijnestein uit Amsterdam

Na een groot aantal jaren bij internationale ICT-bedrijven gewerkt te hebben was het tijd om mijn eigen bedrijf op te zetten. Dat ging erg goed.  Binnen vier jaar was het pand te klein en moesten we over naar een nieuwe bedrijfsruimte.

Nu is het met bedrijfsverhuizingen altijd lastig. Wanneer ga je over? Hoe zit het met telefonie en netwerken. De verhuizing van apparatuur is ook een vak apart. 

Gelukkig attendeerde iemand mij op TPC Verhuisservices: zij wisten na een eerste inventarisatie direct waar de knelpunten zouden zitten, dat heeft me heel veel zorgen bespaard. TPC heeft in het proces naast de verhuizing ook een belangrijke rol gespeeld in de logistieke afhandeling. Veel werkzaamheden moesten 's nachts en in het weekend plaatsvinden.

Daar zijn uiteraard kosten aan verbonden, maar zo konden we gewoon doorwerken en onze eigen klanten de service blijven geven die ze van ons gewend zijn.


Dhr Vermeiren uit Assendelft

Toen ik voor mijn werk onverwacht werd overgeplaatst naar een andere standplaats kon ik kiezen uit snel verhuizen of tijdelijk mijn intrek nemen in een pension. Ik koos voor het eerste maar als alleenstaande man is het lastig verhuizen. Toen ik contact opnamn met TPC Verhuisservice werd ik nog dezelfde dag teruggebeld.

Via een overzichtelijk formulier op de website had ik al verschillende details over de verhuizing aan TPC door kunnen geven. Zij wisten dus meteen wat er moest gebeuren en op welke termijn een en ander moest worden uitgevoerd.

De verhuizing zelf liep vlekkeloos. Terwijl ik zelf aan het werk was heeft TPC de woonkamer nog geschilderd en daarna de meubels op zijn plaats gezet. Ik ben uitermate tevreden met TPC Verhuisservice en kan hen iedereen aanraden.
158