Het ontruimen van een woning

Bij een overlijden komen heel wat zaken kijken, nog los van het emotioneel aspect ervan.

De woning van een overledene

Zo zal de woning van de overledene moeten leeggemaakt, opgeknapt en schoongemaakt worden om verkocht of verhuurd te kunnen worden, iets wat als nabestaande emotioneel enorm belastend is en waar de meeste mensen enorm tegen opzien. U hoeft hier echter niet persoonlijk voor in te staan, hiervoor kunt u beroep doen op onze professionele diensten die alle werk van u overnemen. Onze bekwame medewerkers zorgen ervoor dat de woning volledig leeggemaakt wordt en dat de goederen van in de woning op hun juiste bestemming geraken (erfgenamen, opkopers,...).

Het inpakken van de goederen wordt ook door ons verzorgd met aangepaste verpakkingsmaterialen zodat alles veilig vervoerd kan worden. De goederen uit de woning die bewaard dienen te worden, worden door onze medewerkers naar een tijdelijke opslagruimte overgebracht vanwaar ze later door u terug kunnen opgehaald worden of op een andere plaats kunnen geleverd worden. Eenmaal de woning leeggemaakt werd, kan begonnen worden aan het klaarmaken van de woning voor verkoop of verhuur, dit uiteraard volgens de huidige normen woningbouw. Ook dit kunnen wij voor onze rekening nemen.

Schilderwerken binnen of buiten aan de woning, kleine herstellingen, het opknappen van de tuin, het verwijderen van oude vloerbedekking,... voor al deze karweien hebben wij de juiste mensen die u een snel en vakkundig resultaat zullen afleveren.

Gespecialiseerde bedrijven zorgvuldig geselecteerd

Hiervoor werken wij ook samen met verschillende gespecialiseerde bedrijven die zorgvuldig door ons geselecteerd werden. Met onze ruime ervaring en vakkennis op dit gebied kunnen we u op zeer korte termijn (tot binnen de 24u) van dienst zijn en kan u rekenen op een snel, discreet en professioneel afhandelen. U kan met een gerust hart de volledige ontruiming en verkoopklaar maken van de woning aan ons overlaten.

Ontruimingen voor woningbouwverenigingen

Ook woningbouwverenigingen zijn voor het ontruimen en verkoopklaar maken van woningen bij ons van harte welkom. U kan bij ons een afspraak maken voor een vrijblijvende offerte of een persoonlijk gesprek. Wij overlopen dan samen met u wat de mogelijkheden zijn en wat uw wensen zijn, en bieden u een snelle service aan scherpe tarieven aan.

129