Uw verhuizing snel geregeld

Met meer dan 15 jaar ervaring weten wij als geen ander wat voor impact een verhuizing op u heeft. Met ons verhuist u zorgeloos, zowel zakelijk als particulier.

Neem contact op

Verhuisservice

Al onze diensten worden uitgevoerd door gespecialiseerd personeel die worden aangestuurd door uw contactpersoon van TPC.

Naar verhuisservice

Transport

Wij opereren vanuit het logistieke hart van Nederland, waardoor wij supersnel en goedkoop uw zending kunnen ophalen of bezorgen.

Naar transport

Opslag

Onze opslagruimtes zijn altijd schoon, droog, verwarmd, beveiligd en 365 dagen per jaar van 06.00 tot 23.00 uur toegankelijk.

Naar opslag

TPC Logistics: Specialist in verhuizingen, transport & opslag

Gaat u binnenkort verhuizen? Dan staat u een spannende tijd te wachten. TPC Logistics uit de regio Utrecht ontzorgt u tijdens het hele traject. Met ruim 15 jaar ervaring weten wij precies hoe wij u kunnen helpen bij uw verhuizing, zowel zakelijk als particulier. Daarnaast bieden wij een op maat gemaakte transport- en opslagservice aan en zijn wij gespecialiseerd in dienstverlening voor senioren.

Verhuisbedrijf in de regio Utrecht

Wij weten als geen ander wat de impact van een verhuizing is. Niet alleen moeten uw spullen van A naar B verplaatst worden, maar verhuizen brengt nog meer praktisch werk met zich mee. Bijvoorbeeld de schoonmaak van uw oude bedrijfspand of schilderwerk in uw nieuwe huis. TPC Logistics neemt u al het werk uit handen.

Voor ieder aspect van uw verhuizing hebben wij de juiste vakmensen in huis. Samen met u zorgen we ervoor dat uw verhuizing op een efficiënte en professionele manier wordt uitgevoerd. Of u nu als particulier naar een vrijstaande woning verhuist of u met uw bedrijf naar een andere vestiging gaat, wij staan graag voor u klaar.

Opslag

Wilt u uw spullen voor, tijdens of na uw verhuizing (tijdelijk) opslaan? TPC Logistics kan zorgen voor een veilige opslagcontainer. Onze opslagruimtes zijn altijd schoon, droog, verwarmd, beveiligd en 365 dagen per jaar van 06.00 tot 23.00 uur toegankelijk.

Ook nemen wij graag het transport van en naar de container en het in- en uitpakwerk voor onze rekening.

 

 

 

 

Transport

Vanuit het logistieke hart van Nederland (Utrecht) halen en bezorgen wij uw zending supersnel en tegen een scherp tarief. Met ons gevarieerde wagenpark zorgen wij voor service op maat.

Wij begrijpen dat wij uw visitekaartje zijn en sturen daarom altijd gemotiveerd en representatief personeel op pad. Bovendien kunt u uw pakket op ieder moment van de dag traceren door middel van PDA/navigatie. Zo weet u altijd precies wat de status van uw zending is.

Service voor senioren

TPC Logistics biedt voor senioren een speciale verhuisservice aan. Door onze jarenlange ervaring in de zorg kunnen wij u bijstaan tijdens het gehele verhuistraject. Uw vaste contactpersoon stemt onze dienstverlening altijd af op uw persoonlijke situatie.

U kunt zelf uw seniorenverhuizing pakket samenstellen. Zo kunnen wij helpen bij het transport, de schoonmaak en bieden we onder andere een in- en uitpakservice aan. Daarnaast kan TPC Logistics ook uw nieuwe woning behangen of schilderen en verzorgen wij ook graag uw vloerbedekking. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door gespecialiseerde werknemers.

Persoonlijke benadering

Betrouwbaarheid, professionaliteit en een persoonlijke service op maat staan bij ons voorop. Wij gaan voor kwaliteit én scherpe prijzen. TPC Logistics zorgt er altijd voor dat u een vaste contactpersoon heeft waar u met al uw vragen terechtkunt. Hierdoor bent u verzekerd van duidelijke communicatie en werken wij snel en effectief, afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Wilt u meer weten over wat TPC Logistics voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

"Ze hebben de verhuizing in goede banen geleid en alle spullen netjes/heel vervoerd. Ook zijn ze de afspraken na gekomen en zijn ze erg klantvriendelijk."

Laila de Beer

"Keurig op tijd, goedgehumeurd, snel en toch zeer zorgvuldig. Maken de leus: ' meer dan verhuizen' helemaal waar door mee te denken in oplossingen!"

Petra Van Es
Focus

"Heel hardwerkende, enthousiaste en gezellige mannen. Werken heel secuuren alles wordt geseald zodat ik geen schade had aan mijn meubelen!"

Simone Van Der Vliet