Bedrijfsverhuizingen

Wanneer u met uw bedrijf verhuist, brengt dit uiteraard heel wat met zich mee. Niet enkel de verhuizing op zich maar ook alle praktische regelingen die ermee gepaard gaan. Het zorgt dan ook voor een tijd met heel wat stress en kopzorgen.
Voor de praktische kant van uw verhuis, staan wij voor u klaar.

Verhuizen volgens draaiboek

Of u nu binnen hetzelfde gebouw blijft of verhuist naar een nieuwe locatie, wij staan garant voor een optimale service en dienstverlening.
Vooraleerst wordt er samen met u een draaiboek opgemaakt, waardoor er tijdens de verhuizing geen onverwachte problemen meer opduiken en alles op voorhand vastligt.

Uw zaak moet immers blijven draaien en dus is het ons doel uw verhuizing zo snel mogelijk en met zo weinig mogelijk ongemak uit te voeren. Wij bieden u ook de mogelijkheid uw verhuizing tijdens de avond/nacht of tijdens het weekend te laten uitvoeren, dit om de werkzaamheden van uw bedrijf niet of slechts minimaal te verstoren.

In,- en uitpakken en veilig transporteren

Onze medewerkers nemen voor u het in- en uitpakken voor hun rekening, hierbij steeds het veilig transporteren van uw goederen voorop stellend. Als het nieuwe gebouw nog niet gebruiksklaar is kunnen wij voor u ook een opslagcontainer leveren en zorgen wij ook voor het transporteren van uw goederen naar de container. 

Verder beschikken wij ook over bekwame vakmensen en werken wij samen met gespecialiseerde bedrijven die voor u allerhande opknapwerken kunnen uitvoeren. Dit kan gaan over het schoonmaken van uw bedrijfsruimte, schilderwerken, herstellingen, aanbrengen van vloerbedekking,... Voor een permanente uitvoering van deze zaken kunnen wij u ook helpen aan een bekwame klusjesman of conciërge. Onze medewerkers staan ook garant voor het professioneel uitruimen van zowel het oude als het nieuwe pand.

Wij verzorgen ook de facilitaire dienstverlening tijdens uw verhuizing om ervoor te zorgen dat uw zaak optimaal blijft draaien.
Maak vandaag nog een afspraak en dan bekijken wij samen met u hoe we uw verhuizing optimaal kunnen uitvoeren. U kunt bij ons terecht voor een aangepaste offerte die uiteraard geheel vrijblijvend is.
Ons team van bekwame vakmensen staat klaar om u optimaal door uw verhuizing heen te begeleiden.

128