U zoekt voor uw verhuizing de juiste partner?

  • Wij denken met u mee
  • Zorgen voor een totale aanpak
  • En denken aan alle details

Alles van top tot teen verzorgt

Verhuisbedrijf Utrecht

Verhuizen is spannend en brengt een zeer drukke tijd met zich mee. Er moet veel geregeld worden en hier komt meer bij kijken dan de meeste mensen in de eerste instantie denken. In deze roerige periode is TPC verhuisservice de stabiliteit die u nodig heeft, dé verhuisservice in Utrecht die uw verhuizing van begin tot eind verzorgt. ‘Total Product Control’ is dan ook onze visie, totale controle in deze drukke tijd.

TPC verhuisservice is een onderdeel van transportbedrijf TPC Logistics en heeft al ruim 10 jaar ervaring opgebouwd als verhuisbedrijf in de regio Utrecht. We bieden u daarom ook meerdere diensten aan. U kunt kiezen voor meubelvervoer, een in- en uitpakservice, een verhuislift en zelfs een schoonmaakservice. U kunt uiteraard ook gaan voor een complete verhuisservice, alles om u zo goed mogelijk te ontlasten.

U bent geen nummer!

Bij TPC verhuisservice onderscheiden wij ons door onze persoonlijke benadering. Wij realiseren ons dat elk persoon zijn eigen wensen heeft en wij proberen deze dan ook zo goed mogelijk in vervulling te laten gaan. U hebt contact met één vast aanspreekpunt, zodat u altijd weet waar u terecht kunt. Dit is een fijne en betrokken werkwijze die ervoor zorgt dat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Betrouwbaar en professioneel

TPC verhuisservice doet er alles aan om een vlekkeloze verhuizing te verzorgen. Wij houden ons aan de met elkaar gemaakte afspraken en garanderen onze klant altijd onze uiterste professionaliteit. Onze verhuizers hebben daarom de benodigde vakdiploma’s én specialistische werkervaring die een goed lopende verhuizing waarborgen. In de chaos willen wij u graag begeleiden om tot een goed eindresultaat te komen. Wij hanteren hoge eisen voor onze werknemers en werkwijze zodat we altijd diensten van goede kwaliteit kunnen leveren. Bovendien bieden wij onze service aan tegen zeer scherpe tarieven. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen.

Bent u van plan om te verhuizen in de regio Utrecht? Voor een zorgeloze verhuizing en nauwe betrokkenheid bent u bij TPC verhuisservice aan het juiste adres. Wij gaan voor kwaliteit, betrouwbaarheid én scherpe tarieven!

101